AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük azı dişi görmek

Kahve falında büyük azı dişi görmek

Kahve falında büyük azı dişi görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, geri plana düşeceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında büyük azı dişi gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında büyük azı dişi görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında azı dişinin parçalandığını görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında alt azı dişi görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişi yaptırmak makam sahibi olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet eder.

Kahve falında azı dişi çekmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında azı dişinin düştüğünü görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında azı dişin çıktığını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir