AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü çay görmek

Kahve falında sütlü çay görmek

Kahve falında sütlü çay görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, mal ve para kazanılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü çay gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Kahve falında sütlü çay görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sütlü börek görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü kahve içmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işarettir.

Kahve falında sütlü inek görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı pişirmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü çikolata yemek büyük bir adım atılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sütlü türk kahvesi içmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü koyun görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir