AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü kadayıf yemek

Kahve falında sütlü kadayıf yemek

Kahve falında sütlü kadayıf yemek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü kadayıf yemek gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmek isteğinizi başka yollardan da ifade edebilirsiniz.

Kahve falında sütlü kadayıf yemek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet eder.

Kahve falında sütlü kadayıf görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli kadayıf tatlısı yemek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı kadayıf yemek şansının bahtının açılacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek kadayıfı yemek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Kahve falında peynirli kadayıf yemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstıklı kadayıf yemek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında tel kadayıf yemek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir