AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü çorba görmek

Kahve falında sütlü çorba görmek

Kahve falında sütlü çorba görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işarettir.

Kahve falında sütlü çorba gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalettir.

Kahve falında sütlü çorba içmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sütlü çorba görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Kahve falında sütlü tatlı yediğini görmek ailesini kaybedeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Kahve falında sütlü irmik tatlısı görmek aile içinde de bereketin artacağına, işlerin aksamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü tatlı yaptığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sütlü kaymak yemek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sütlü mısır yemek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir