AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü kahve görmek

Kahve falında sütlü kahve görmek

Kahve falında sütlü kahve görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sütlü kahve gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Kahve falında sütlü türk kahvesi yapmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü türk kahvesi görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, anne babaya müjde verileceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü kahve pişirmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve yaptığını görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Kahve falında sütlü kahve yapmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü kahve görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü kahve içtiğini görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve içmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, eskisinden de iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir