AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü kahve içmek

Kahve falında sütlü kahve içmek

Kahve falında sütlü kahve içmek gülen yüzünün de solacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, işinde itibar edineceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sütlü kahve içmek gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Kahve falında sütlü kahve içmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü türk kahvesi içmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sütlü kahve yaptığını görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve yapmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sütlü kahve rengi görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine yorulur.

Kahve falında sütlü türk kahvesi yapmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kederleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve pişirmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalet eder.

Kahve falında sütlü kahve içtiğini görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir