AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü inek görmek

Kahve falında sütlü inek görmek

Kahve falında sütlü inek görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sıkıntılarından arınacağına, ev sahibi olunacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, güç kaybedeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü inek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere yardımlarınız ilişkiye güç kazandırabilir.

Kahve falında sütlü inek görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü mısır görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Kahve falında sütlü mantar görmek paraya ve mala kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü kadayıf görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sütlü çorba içmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve yaptığını görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir