AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü tatlı yapmak

Kahve falında sütlü tatlı yapmak

Kahve falında sütlü tatlı yapmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, endişeli durumların son bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü tatlı görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü irmik tatlısı görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, geleceğe dair planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında sütlü tatlı yemek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü tatlı ikram etmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü tatlı yediğini görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı pişirmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir