AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü corba yemek

Kahve falında sütlü corba yemek

Kahve falında sütlü corba yemek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sütlü corba yemek gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Kahve falında sütlü tatlı yemek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü ekmek yemek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sütlü mısır yemek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sütlü yemek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü dondurma yemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine delalet eder.

Kahve falında sütlü corba yemek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü kaymak yemek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü kadayıf yemek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir