AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı dişleri dökülmek

Kahve falında azı dişleri dökülmek

Kahve falında azı dişleri dökülmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına yorulur.

Kahve falında azı dişleri dökülmek gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Kahve falında azı diş çıkarmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında alt azı diş çektirmek maddi olarak güç kazanacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında azı diş kırılması görmek duyguların karşılık bulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında azı dişlerinin çıktığını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azı diş görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulur.

Kahve falında çürük azı diş görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında azı diş çekmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir