AnaSayfa / Genel / Kahve falında süte gelmek

Kahve falında süte gelmek

Kahve falında süte gelmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok iyi şeylere alamet eder.

Kahve falında süte gelmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında süt geldiğini görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gögüsten süt gelmek çok iyi işler ortaya konacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında süte gelmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden süt gelmek parasız kalmaya, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında memesinden süt gelmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütün geldiğini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek başarısının azalacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir