AnaSayfa / Genel / Kahve falında motorlu taşıt görmek

Kahve falında motorlu taşıt görmek

Kahve falında motorlu taşıt görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında motorlu taşıt gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Kahve falında motorlu taşıt görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin eşya taşıdığını görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven taşıdığını görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında silah taşıdığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yük taşıdığını görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında birini taşıdığını görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sandalye taşıdığını görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir