AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt istemek

Kahve falında süt istemek

Kahve falında süt istemek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süt istemek gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında birinin süt istediğini görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında süt istediğini görmek kaybettiği şeyi bulmasına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında süt istemek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çanta almak istemek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşinin barışmak istediğini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Kahve falında ilim istemek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı yemek istemek büyüyeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eşarp istemek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir