AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp istemek

Kahve falında eşarp istemek

Kahve falında eşarp istemek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, içinin de rahat edeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşarp istemek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında eşarp istemek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil eşarp takmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çiçekli eşarp görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşarp almak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi eşarp takmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi eşarp görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşarplı kadın görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin eşarp taktığını görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir