Kahve falında çanta almak istemek

Kahve falında çanta almak istemek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sağlık ve hayır getireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çanta almak istemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında çanta istemek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında çanta almak istemek alınganlıkların hasıl olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında çantasını unutmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda çanta görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya delalet eder.

Kahve falında beyaz kadın çantası görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, ona şifa olmayacağına işaret eder.

Kahve falında çantayı kaybetmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para çantası kaybetmek her hayalini de gerçekleştireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top