AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilim istemek

Kahve falında ilim istemek

Kahve falında ilim istemek zor bir işe girileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilim istemek gördüyseniz:

  • İşte kollektif değerleri ön plana almanız gerekecek.

Kahve falında ilim istemek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ilim tahsil etmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilim kitapları görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilim meclisinde bulunmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ilim anlatmak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilim öğrenmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilim kitabı görmek muradın olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilim meclisi görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir