AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt istediğini görmek

Kahve falında süt istediğini görmek

Kahve falında süt istediğini görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt istediğini gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Kahve falında süt istemek sıkıntıya düşüreceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin süt istediğini görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt istediğini görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden soğan istemek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında barışmak istemek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında seni istediklerini görmek parasına da para ekleyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kabak istemek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden elma istemek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir