AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ısıttığını görmek

Kahve falında süt ısıttığını görmek

Kahve falında süt ısıttığını görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında süt ısıttığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda meydana gelecek değişiklikler geleceğe dair arkadaşlıklarınız açısından potansiyel oluşturabilir.

Kahve falında süt ısıttığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kişinin daha çok kazanacağına inanılır.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında yengecin ısırması görmek bekarsa evleneceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir