AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt içtiğini görmek

Kahve falında süt içtiğini görmek

Kahve falında süt içtiğini görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, borçları varsa ödeyeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt içtiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının süt içtiğini görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaya süt içirmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzağıya süt içirmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının süt içtiğini görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt içmemek kafasının rahatlayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt içeni görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine süt içirmek doğru iş ortaklığı yapacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir