AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt içen birini görmek

Kahve falında süt içen birini görmek

Kahve falında süt içen birini görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, giderlerin artış göstereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında süt içen birini gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının süt içtiğini görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güzel günler için yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini süt içerken görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hayaller kurulacağına inanılır.

Kahve falında süt içen kedi görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi sütünü içtiğini görmek çok iyi işler yapılacağına, bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında süt içen birini görmek afiyette giden düzeninden olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında süt içen bebek görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir