AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini süt içerken görmek

Kahve falında birini süt içerken görmek

Kahve falında birini süt içerken görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında birini süt içerken gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Kahve falında biberonla süt içirmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna süt içirmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında süt içtiğini görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kara kara düşüneceğine delalettir.

Kahve falında buzağıya süt içirmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğuna süt içirmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine süt içirmek yaraların merheminin bulunulacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir