AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt fabrikası görmek

Kahve falında süt fabrikası görmek

Kahve falında süt fabrikası görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında süt fabrikası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız.

Kahve falında süt fabrikası görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fabrikaya gitmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında fabrika kurmak ün yapmayı başaracağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında deri fabrikası görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında fabrikada çalıştığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında fabrika görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk fabrikası görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında çikolata fabrikası görmek aşama kaydedeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir