AnaSayfa / Genel / Kahve falında fabrika kurmak

Kahve falında fabrika kurmak

Kahve falında fabrika kurmak çok kötü günler yaşayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fabrika kurmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Kahve falında fabrika kurmak ona yardımcı olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında yumurta fabrikası görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük fabrika görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı fabrikası görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay fabrikası görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında fabrikada işe girmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında bir fabrikada çalıştığını görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fabrikaya gitmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir