AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sütü emzirmek

Kahve falında anne sütü emzirmek

Kahve falında anne sütü emzirmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi olanaklarının artacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında anne sütü emzirmek gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Kahve falında anne sütü emzirmek kısmetlerin günden güne artacağına, iyi halinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında birine süt emzirmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe süt emzirmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi bebeğine süt emzirmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında çocuga süt emzirmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğine süt emzirmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında süt gelmediği halde bebek emzirmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir