AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü yastık görmek

Kahve falında süslü yastık görmek

Kahve falında süslü yastık görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü yastık gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Kahve falında süslü yastık görmek kırgınlıklar yaşanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına inanılır.

Kahve falında süslü havlu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet eder.

Kahve falında süslü sandalye görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işaret eder.

Kahve falında süslü kutu görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında süslü yatak görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü seccade görmek o masumların bedduasını alacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında süslü sandık görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü elbise görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir