AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslenmiş ağaç görmek

Kahve falında süslenmiş ağaç görmek

Kahve falında süslenmiş ağaç görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet eder.

Kahve falında süslenmiş ağaç gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Kahve falında süslenmiş ağaç görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında süs havuz görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda süs biberi görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş süs balığı görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı süs biberi görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında süslenmiş kadın görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalettir.

Kahve falında altın süs görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir