AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslenmiş kadın görmek

Kahve falında süslenmiş kadın görmek

Kahve falında süslenmiş kadın görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında süslenmiş kadın gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Kahve falında süslenmiş kadın görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında siyah süs balığı görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına inanılır.

Kahve falında yavru süs köpek görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına delalettir.

Kahve falında süs balığı görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına delalettir.

Kahve falında süs köpeği görmek sabrını zorlayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süs uğur böceği görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süs taşı görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında süslendiğini görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir