AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde kurt görmek

Kahve falında sürü halinde kurt görmek

Kahve falında sürü halinde kurt görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, fakirliğinin biteceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yeni bir ortama gireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde kurt gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında sürü halinde kurt görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde fare görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir