AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli uyumak

Kahve falında sürekli uyumak

Kahve falında sürekli uyumak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli uyumak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Kahve falında sürekli uyuduğunu görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında sürekli uyumak hayal kırıklığına düşeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli okula gitmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli aşık olduğun kişiyi görmek en büyük acılarının dineceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine inanılır.

Kahve falında sürekli kovalanmak herkesi doğru yola çağıracağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sürekli tuvalete gittiğini görmek beklenen mirasın alınacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi sürekli görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir