AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli birinin öldüğünü görmek

Kahve falında sürekli birinin öldüğünü görmek

Kahve falında sürekli birinin öldüğünü görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, büyük problemler yaşanacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında sürekli birinin öldüğünü görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli birini öldürmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında sürekli birilerinin öldüğünü görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında sürekli ölmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli öldüğünü görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli ev değiştirmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli tartışmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli tuvalete gittiğini görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir