AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli askere gitmek

Kahve falında sürekli askere gitmek

Kahve falında sürekli askere gitmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, umduğunu bulamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli askere gitmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Kahve falında sürekli askere gitmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli asker görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli asker olduğunu görmek daha iyi anlaşır olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli aynı yere gitmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli okula gitmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gitmek için hazırlanmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir