Kahve falında sürekli düğün görmek

Kahve falında sürekli düğün görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sürekli düğün gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sürekli düğün görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli uçak görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, deşarj olacağına işarettir.

Kahve falında sürekli ağlamak büyük bir projeye girileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli hamile olduğunu görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek yediğini görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli geç kalmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanı sürekli görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli abdest almak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top