AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin giyindiğini görmek

Kahve falında birinin giyindiğini görmek

Kahve falında birinin giyindiğini görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yanlış bir karar verileceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin giyindiğini gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Kahve falında tuvalette giyinmek bereketin ve verimin çoğalacağına, gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında kalın giyinmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kat kat giyinmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına inanılır.

Kahve falında şık giyindiğini görmek alım gücünün zayıflamayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında klasik giyinmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünü giyinmek kötü işlere girmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında giyinmek soyunmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir