AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli birşeyler yemek

Kahve falında sürekli birşeyler yemek

Kahve falında sürekli birşeyler yemek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli birşeyler yemek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında sürekli tatlı yemek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında sürekli yemek yapmak malvarlığının çok daha artacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli yemek yediğini görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli yemek görmek rahatın yerine geleceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli birşeyler yemek ele geçen kazancın azalacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli çikolata yemek içinin rahatlayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli gelinlik giymek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet eder.

Kahve falında sürekli kendini okulda görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir