AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli yemek görmek

Kahve falında sürekli yemek görmek

Kahve falında sürekli yemek görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sürekli tatlı yemek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek yediğini görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sürekli çikolata yemek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek görmek yakın çevresine fikir danışacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli yemek yapmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli birşeyler yemek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli yürüdüğünü görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı arkadaşı görmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir