AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli birinden kaçmak

Kahve falında sürekli birinden kaçmak

Kahve falında sürekli birinden kaçmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında sürekli birinden kaçmak mutluluk ve huzur bulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli birilerinden kaçmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında sürekli eski sevdiğini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli birilerinin öldüğünü görmek verilen emeklerin heba olacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı sürekli görmek işinin ehli olacağına, bütçesinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sürekli görmek çekilen acıların unutulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli su görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir