AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı sürekli görmek

Kahve falında bir insanı sürekli görmek

Kahve falında bir insanı sürekli görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, nimetin çoğalacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı sürekli gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanı sürekli görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı sürekli görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli mezar görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli para bulmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli aynı arkadaşı görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli ayrılık görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli merdiven inmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine inanılır.

Kahve falında sürekli yüzmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir