AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli balık görmek

Kahve falında sürekli balık görmek

Kahve falında sürekli balık görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli balık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında sürekli balık görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli askere gitmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli yürümek dünyanın kendisine galip gelmesine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli tuvalet görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi sürekli görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, işyerini kapatacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli bir yerden düşmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli dua okumak borçların gittikçe artacağına, yardımının olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir