AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi sürekli görmek

Kahve falında bir kişiyi sürekli görmek

Kahve falında bir kişiyi sürekli görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi sürekli gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sürekli görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle kavga etmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle evlenmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli ölen kişileri görmek elin bollaşacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli sevdiğin kişiyi görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında sürekli aynı kişileri görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek zenginlik içinde olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi sürekli görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir