AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli asker olduğunu görmek

Kahve falında sürekli asker olduğunu görmek

Kahve falında sürekli asker olduğunu görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işlerinin sarpa saracağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında sürekli asker olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Kahve falında sürekli asker görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, biraz olsun hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli askere gitmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli asker olduğunu görmek zarar edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında sürekli giyinmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, gözyaşlarının dineceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli araba görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli evlendiğini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli işediğini görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli ölmüş birini görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir