AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli araba görmek

Kahve falında sürekli araba görmek

Kahve falında sürekli araba görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli araba gördüyseniz:

  • Çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz.

Kahve falında sürekli araba kullanmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulur.

Kahve falında sürekli araba görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli araba sürmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli uçak kazası görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli aynı erkeği görmek fakirlik yaşayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sürekli takip edilmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli cinlerle uğraşmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli şehadet getirmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir