AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli işediğini görmek

Kahve falında sürekli işediğini görmek

Kahve falında sürekli işediğini görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, iyi hissedeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli işediğini gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Kahve falında sürekli işediğini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında evin içine işediğini görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin işediğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yüksek tahsil yapacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi işediğini görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ineğin işediğini görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kötü gününü de paylaşacağına yorulur.

Kahve falında babanın işediğini görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının işediğini görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir