AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla temizlik yapmak

Kahve falında suyla temizlik yapmak

Kahve falında suyla temizlik yapmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, paraya ve mala kavuşacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyla temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suya idrar yapmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında suyla temizlik yapmak gururlandıracak işler yapacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda temizlik yapmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde temizlik yapmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulur.

Kahve falında mıntıka temizliği yapmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, maddi güç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde temizlik yapmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir