AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge taşımak

Kahve falında süpürge taşımak

Kahve falında süpürge taşımak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge taşımak gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında süpürge taşımak zafer elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge vermek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında süpürge satın almak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında süpürge tarlası görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge aldığını görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında süpürge hediye almak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürge yıkamak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet eder.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir