AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet töreni görmek

Kahve falında sünnet töreni görmek

Kahve falında sünnet töreni görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet töreni gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında sünnet töreni görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında töreni görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında resmi tören görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yeni iş kollarına girileceğine işarettir.

Kahve falında vaftiz töreni görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Kahve falında tören izlemek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm töreni görmek bereketin ve karın artacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diploma töreni görmek maddi kriz yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yemin töreni görmek başarısının artacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir