AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet olmuş adam görmek

Kahve falında sünnet olmuş adam görmek

Kahve falında sünnet olmuş adam görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işarettir.

Kahve falında sünnet olmuş adam gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında sünnetli adam görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında sünnet olmuş adam görmek yeni çalışmalar yapılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnetli birini görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sünnet konvoyu görmek eskisinden de iyi olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet edileni görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sünnet çocuğunu görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak duygularının karşılığını alamayacağına, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir