AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sünnet olmak

Kahve falında kendini sünnet olmak

Kahve falında kendini sünnet olmak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, ömrünün de uzun olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, konforunun artacağına, araba alınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında kendini sünnet olmak gördüyseniz:

  • Bence yardımcı olmalısınız.

Kahve falında sabah namazının sünnetini kıldığını görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekrar sünnet olmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnetli doğan bebek görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sünnet kıyafeti almak uğursuzlukların kol gezeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kadın sünneti görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek hak yolundan ayrılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir