Kahve falında vaftiz töreni görmek

Kahve falında vaftiz töreni görmek ferah bir eve geçileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, isyan edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında vaftiz töreni gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Kahve falında vaftiz töreni görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vaftiz görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında vaftiz etmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalettir.

Kahve falında vaftiz olmak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mezuniyet töreni görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dini tören görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cenaze törenini görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri tören görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top