AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kıyafetleri giymek

Kahve falında kadın kıyafetleri giymek

Kahve falında kadın kıyafetleri giymek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kıyafetleri giymek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konular belli alanlardaki başarınızı engelleyebilir.

Kahve falında kadın kıyafetleri giymek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kıyafeti giymek yapılan hataların telafi edileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet eder.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetiyle görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kıyafetli erkek görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği kadın kıyafetiyle görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kıyafetli kadın görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetleriyle görmek sıkıntılarının daha da artacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kadın kıyafeti giyen erkek görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir