AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet daveti görmek

Kahve falında sünnet daveti görmek

Kahve falında sünnet daveti görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına işaret eder.

Kahve falında sünnet daveti gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında sünnet daveti görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında davete gitmemek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iftara davet edildiğini görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere davet edilmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hac daveti almak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında kuran davetine gitmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofraya davet edilmemek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında davet yemeği görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, maddi çıkmazların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir